May

İlçemizde düzenlenen okullar arası Futbol Turnuvasında Şampiyon olmuştur.

May

Bu yıl, 26-27 Mayıs tarihleri arasında, 5. düzenlenen Torbalı Kariyer Ve Meslek Günleri Fuarı'na okulumuz da katılım sağlamıştır.
Fuar Torbalı Ticaret Odası'nda yapılmaktadır.

May

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

May

18 MAYIS günü okulumuz bahçesinde gerçekleştirdiğiz Kermes ve Gençlik eğlencesinde gönülden çalışan beden eğitimi öğretmenlerime, yarışmalarda yarışan öğrencilerimize ve destek veren öğretmenlerime teşekkür ederim. Bizim Büyük Bir Aile olduğumuzu hatırlatan tüm öğretmen arkadaşlarımın, idarecilerimizin, Typ hizmetli arkadaşlarımızın, diğer personelimiz ve öğrencilerimizin Gençlik Bayramınızı kutlarım.

Ramazan ADIGÜZEL

May

Liseler arası voleybol turnuvası okulumuz spor salonunda yapılmaktadır.

Başta okul voleybol takımımız olmak üzere, tüm sporculara başarılar dileriz.

May

Liseler arası voleybol turnuvası okulumuz spor salonunda yapılmaktadır.

Başta okul voleybol takımımız olmak üzere, tüm sporculara başarılar dileriz.

Torbalı Mesleki Eğitim Tanıtım videolarına ulaşmak için tıklayınız.