Liseler arası voleybol turnuvası okulumuz spor salonunda yapılmaktadır.

Başta okul voleybol takımımız olmak üzere, tüm sporculara başarılar dileriz.

Liseler arası voleybol turnuvası okulumuz spor salonunda yapılmaktadır.

Başta okul voleybol takımımız olmak üzere, tüm sporculara başarılar dileriz.

Torbalı Mesleki Eğitim Tanıtım videolarına ulaşmak için tıklayınız.

Mrt

Metal İşleri Alanımızın hazırlamış olduğu, Atamızın güzel sembolize edilmiş lazer kesimli eserleri.

Tem,n etmek isteyenler okulumuzla irtibata geçebilirleri

Öğrencilerimizin hazırladığı 18 Mart Çanakkale Zaferi Panosu

Mrt

Dünya Matematik Gününü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutladı.
Okulun Matematik Öğretmenleri Nalan Özkızılcık, Gözde Kuntay Güner ve Ezgi Ağacık tarafından planlanan etkinlik, öğrencilerde Matematik dersine karşı ilgiyi artırmayı, farkındalık oluşturmayı ve yaparak yaşayarak kalıcı öğrenme sağlamayı amaçlıyor.

"Pi Sayısı" etrafında şekillenen etkinliklerde okulun kız öğrencileri gelen misafirlere Pi Sayısı figürlü yaş pasta ve kurabiyeler ikram ettiler. Ahşap atölyelerde hazırlanmış dairesel şekiller üzerinde ölçüm yapan öğrenciler, irili ufaklı dairelerin çevre ölçümünü çapa bölerek her defasında pi sayısına ulaştıklarını gelen ziyaretçilere gösterdiler. Meslek Liseli Öğrenciler Matematiksel zekâyı geliştiren Mangala oyunları ve Sudoku kartları ile gelen misafirlere Matematiğin zevkli yönünü hissettirmeyi başardılar.

Okul Müdürü ve Öğretmenleri başta olmak üzere, her sınıf kademesinden öğrencilerin katıldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliği organize eden Matematik Branşı Öğretmenleri ve etkinlikte görev alan öğrenciler yapılan çalışmanın hedefine ulaşmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, önümüzdeki eğitim öğretim dönemlerinde çok daha geniş çapta çalışmalar planladıklarının müjdesini verdiler.

Mrt

Dünya Kadınlar Günü, Birleşmiş Milletler tarafından bu şekilde tanımlanmış olarak her yıl 8 Mart'ta kutlanan uluslararası bir gündür. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılmaktadır. Dünya Kadınlar Günü, kadın hakları hareketinde bir odak noktasıdır.

Okulumuz tarafından hazırlanan 8 Mart temalı video.

2021 - 2022 Eğitim-Öğretim Yılından İtibaren,
Okulumuzda Mesleki Eğitim Programı Açılmıştır

Izmirde yapilan Atadan Anaya sSygi kosusunda
12 B sinifindan Gökdeniz derece almıştır.
Öğrencimizi tebrik ederiz

Ekm

11. K sınıfı öğrencisi Mustafa Göçmen Muay Thai ege bölge şampiyonasında 75 kiloda rakibini yenerek şampiyon olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Alan tercihinde bulunacak gençlerimize faydalı olması amacıyla hazırlanmıştır.
Hayatta mutlu olacağınız mesleği seçmeniz dileğiyle.

Tem

Okulumuz futbol takımı oyuncularından İsmail YALDIZ ve Volkan AKANCAK, Yeni Malatyaspor altyapısına seçilmişlerdir.

Öğrencilerimize başarılar dileriz...

BAKAN SELÇUK'UN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI